Ljudje smo se precej razvadili odkar je prisoten Google, kajti pomaga nam na veliko področjih našega življenja. Vsekakor imajo veliko produktov, ki so kvalitetni in ki vam lahko pomagajo, da si boste olajšali življenje, toda vprašanje je ali je dobro, da se vedno poslužujemo njihovih rešitev, kajti njihove rešitve so generalno tako narejene, da preprosto človeku odvzamejo tisto potrebo po razmišljanju in vsekakor je to lahko precej problematično.

google zemljevid

Denimo vedno uporaben Google zemljevid je seveda izjemno dobro orodje, ki vam lahko pride prav, da boste se znašli na kakšni lokaciji, kjer ste se znašli prvič, toda vprašanje tu se glasi ali je dobro, da se vedno zanašamo samo in izključno na Google zemljevid? Ker če se, potem povsem izgubimo smisel za orientacijo in to je tisto, kar predstavlja problem. Svetujemo vam, da se vsake toliko izklopite iz vseh teh naprav in pričnete razmišljati o tem, kako lahko še vedno dobro uporabite svoje možgane, kajti če jih bomo razvadili, da jim vedno nekdo pomaga, na takšen način ne bomo prišli ravno daleč. Google zemljevid je nekaj, kar nam seveda lahko pride zelo prav.

Ne me narobe razumeti, toda lahko se zgodi, da če mu preveč zaupamo, da nehamo zaupati sebi in to je tisto, kar običajno predstavlja največji problem. Ker bi vsi radi, da čim prej pridemo na svoj cilj se moramo zavedati, da je iskanje le tega lahko naporno in seveda nam pri tem orodje, kot je Google zemljevid lahko pride še kako prav. Če ga bomo imeli, bomo lahko hitreje prišli na sovj cilj in to je dobro, je pa res, da je prav, da se še vedno ne zanesete 100% samo na njegove podatke, pač pa da tudi sami znate še vedno razmišljati kako neki se lahko znajdete v nekem neznanem kraju. Google zemljevid je orodje, ki ga Google še vedno posodablja in to je tisto, kar je zanimivo, kajti ne moremo vedeti, kako neki bo izgledalo to orodje čez nekaj let.