Vsak dan bolj napredujemo s tehnologijo, včasih tudi komaj dohajamo trendom in kakovostnim izdelkom. Ker nam je mnogo produktov na voljo, ne vemo kateri led tv  je najprimernejši. Najbolj kakovostne in nove izdelke lahko najdete na https://www.lorexcenter.si/

led tv

Tam si lahko preberete najnovejše informacije, kaj vam ponujajo. Preden pa kupite led tv, se pozanimajte, kaj točno je to, kar si želite, katere funkcije bi vam prišle prav. O tem pa premislite, ker je pomembno, da izberete primeren produkt za vas. Naj vam predstavim 4K HDR TV sprejemnik SONY KD-49XE7096B123 cm. Na lorex.si je to njihov zadni kos. Ta Led tv ima čudovit jasen zaslon in vrhunski kontrast. Slika je seveda 4K z velikim razponom barv in svetlostjo.

To pa vam zagotavlja vrhunsko kakovost. Mnogo let nazaj, si nismo uspeli privoščiti takega razkošja za tako majhno ceno, zato vam prijetno priporočam, da vložite nekaj financ v nekaj, kar vam bo dalo občutek udobja in sreče. Led tv, pa nima samo ene funkcije, temveč jih ima mnogo.

Namreč ta led tv ima zaslon TRILUMINOS, to pomeni da predvaja še pristnejše barve po širokem spektru.. Okvir je ozek in je iz aluminija. Zaradi ozkega okvirja je televizor videti privlačen in eleganten, večja pozornost pa pada na zaslon. Vzpostavite pa lahko povezavo s spletom že z samo enim klikom.

Na tem televizorju lahko gledate YouTube videe in uživate v svojih ljubših posnetkih. Nato lahko predvajate različne formate prek USB-ja. Predvajate lahko glasbo, domače videoposnetke, zbirke osebnih fotografij. Če se želite povezati s telefonom, tako da ga imate na zaslonu, se to tudi da. TV vsebuje kinematografski zvok S-Force fron surround, ta ustvarja pristen zvok in vas privlači v dogajanje. Sprednji del zaslona je brez kakršnihkoli kablov, uživate pa lahko v igranju iger s konzolo PlayStation. S televizorjem lahko snemate na trdi disk USB. Shranite lahko najljubše TV oddaje ali filme, da boste v njih uživali kadarkoli želite.