Skodelica kave s prijatelji je okus sreče in dobro izkoriščen čas. Torej zakaj ne bi poskrbeli za čudovite trenutke z vašimi prijatelji s kavo, ki vas že s prvim požirkom popelje do sreče? Izberite vgradni kavni avtomat Miele, ki bo od sedaj vaš najboljši pomočnik pri pripravi kave za vas in vaše najdražje. Tako udoben in enostaven za uporabo, da boste lahko popolnoma brezksrbno uživali v vseh skupnih trenutkih.

Miele vam ponuja široko izbiro vgradnih kavnih avtomatov z različnimi funkcijami. Značilnosti opreme so tako odvisne od modela, zato izberite takšnega, ki vam bo na vaše potrebe najbolj ustrezal. Z vgradnim kavnim avtomatov Miele boste zagotovo poskrbeli za homogeno podobo vaše kuhinje, hkrati pa boste optimalno izkoristili prostor v vaši kuhinji. Vgradni aparat je po želji na voljo tudi s fiksnim vodnim priključkom. To je posebej praktično, saj je vaš aparat Miele tako vedno pripravljen za uporabo. Ker je kavni avtomat neposredno povezan s pitno vodo, ročno polnjenje posode za vodo ni potrebno – tako prihranite čas in si pridobite dodatno udobje. S tem boste prihranili ogromno časa in si v udobju privoščili še korak naprej.

Za najfinejše doživetje okusa kave zaupajte našim mlinom za kavo, ki kavna zrna obdelajo posebej nežno. Tako lahko v postopku kuhanja kave razvijejo svojo polno aromo – in to zanesljivo okusite ob vsaki skodelici kave. Ne glede na to, ali ste za ekspreso, latte macchiato ali kapučino, vsi parametri so že nastavljeni, lahko pa jih tudi preprosto prilagodite svojim željam. To vam prinaša največje udobje in maksimalno svobodo izbire.

Odkrite novo svobodo in možnosti

Kavni aparati Miele vam pa ne ponujajo zgolj dobre in hitro pripravljene kave. Z možnostjo povezave kavnega avtomata v omrežje vam odpirajo nove možnosti, da v svoj dinamični vsakdan vnesete več udobja, kakovosti bivanja in varnosti. Z mobilno končno napravo lahko na daljavo izvajate nastavitve ali s funkcijo MobileStart udobno pripravite svojo najljubšo kavno specialiteto. Aplikacija Miele@mobile vas vodi neposredno do spletne prodajalne Miele. V njej lahko z nekaj kliki naročite kavo in čistilna sredstva.Sistem Miele@home lahko povežete tudi s pomočniki za glasovno upravljanje, kot je Alexa. Tako lahko svoje kavne aparate Miele udobno upravljate z govorom. Prek sistema Miele@home ste tudi v neposrednem stiku s podjetjem Miele: naša servisna služba lahko po potrebi na daljavo posodobi vaše aparate ali ob odkrivanju napake dostopa do aparata. S stalnim razvojem in širitvijo se sistem Miele@home vselej osredotoča na eno: vam kot uporabniku ponuditi smiselne funkcionalnosti, ki vam prinašajo novo svobodo in zagotavljajo maksimalno udobje. Prepustite se torej toku maksimalne svobode in edinstvenemu doživetju okusa, ki naj vas spremlja skozi ves dan.