Vedeževanje je postopek, pri katerem se napovejo dogodki, ki se bodo zgodili v prihodnosti. Če bi radi, da vam kdo pogleda v prihodnost se obrnite k vedeževalki Leji (www.e-vedezevanje.si), ki vam bo s pomočjo ciganskih kart, s katerimi dela že 30 let pogledala v prihodnost. Pomagala vam bo tudi razrešiti vaše probleme in težave. Odgovorila vam bo na vsa vprašanja, ki vas težijo. Če ste skeptični glede šolanja, službe, zdravja ali financ, ljubezni, partnerskih odnosov,… pokličite vedeževalko Lejo in in jo takoj vprašajte.

E-vedeževanje

Vedeževalka Sara vam bo posredovala sporočila iz nebeških sfer preko angelskih kart in run. Lahko vam posreduje informacije o vseh življenjskih področij (denar, služba, ljubezen, šola, zdravje,…). Če se boste kadar koli znašli na razpotju nikar ne biti sami in pokličite Saro saj vam bodo angelske karte in skrivnostne rune pokazale pravo pot.

E-vedeževanje poteka zelo enostavno. Ko se odločite za ta način morate najprej razmisliti kaj jih želite vprašati, navesti čim več okoliščin in izpostaviti ključna vprašanja. Na spletnem obrazcu vpišete vsa vaša vprašanja in vse vaše misli preko elektronske pošte. Po uspešnem plačilu pa bodo vaša vprašanja posredovana k vedeževalki Sari in ta vam bo v najmanjšem možnem času nazaj odgovorila.

Vedeževanje iz ciganskih kart je to, da jih je vse skupaj 36 kart, ki imajo vsaka drugačen pomen. Nekatere karte imajo negativen pomen, nekatere pozitiven ostale pa so precej nevtralne. Ko pa združite vse karte se stvori intuitivna zgodba. Karte nosijo zelo bogato simboliko, katera izvira iz lepih poslikav.

Za vedeževanje se je dobro odločiti, če ste prišli do ovire v življenju, če ste v stiski, pred težko odločitvijo ali celo če potrebujete nasvete glede partnerstva, službe,financ,… in za kakršna koli še vprašanja vas zanima jih vprašajte. Ko pridejo k vedeževalki ali ko postavijo vprašanje preko spleta je veliko ljudi strah  saj nikoli ne vedo, kaj vse bodo izvedeli, ampak vseeno, ko jo enkrat obiščejo se vedno nazaj vračajo.