Ste pravkar kupili nopv samsungov telefon ali pa imate rabljen ovitek , ki vam ne potrebuje več? Ovitki za samsung telefone v Ilovemobi.si (https://www.ilovemobi.si/ovitki-za-telefon-samsung.html) so prava izbira za vas, saj so ovitki po izjemno nizki ter ugodni ceni.

Ovitki za samsung

Imajo veliko ovitkov za samsung telefone kot so ovitki za samsung telefone Note, J serije, S serije, A serije imajo pa tudi ovitke za iphone, LG-je, huaweie, sonye in še mnogo več pametnih telefonov.

Odličen ovitek za Samsung galaxy A8 Plus je preklopni etui, ki je črne barve. Je odlična zaščita za vaš mobilni telefon, kombinacija notranjega izjemno močnega držala in trpežnega etuija vam bo zagotavljala odlično zaščito. Sama uporaba etuija vas pa bo spominjala na odpiranje ter zapiranje knjige, saj je tako ovitek narejen, da popolnoma zaščiti telefon. Lahko tudi ovitek prepognete in imeli boste tako rečeno stojalo, to pa je najbolje uporabiti za gledanje filmov, videoposnetkov, slik in podobnega.  Ta ovitek pa ne ščiti samo pred udarci, temveč tudi pred praskami ter umazanijami zato se ga splača kupiti. Ovitek je prevlečen s kovinskim namazom, zato se tudi lepo blešči ter hkrati tudi ščiti. Ta ovitek se popolnoma prilega ter poskrbi za nemotečo polnjenje ter uporabo vseh reč kot je “Headphone jack”, to je reža za slušalka in še ostale reže.  Ovitki za samsung pa vam ne ponujajo samo ovitek, ampak tudi brezplačno dostavo na dom, zato je cena tako zelo ugodna.

Ponujajo pa tudi ovitke za telefon Samsung S serije. Ovitki za samsung S serije so kvalitetno izdelani in hkrati so tudi cenovno ugodni. Ponujajo pa vam ovitke različnih materialov. Preklopni etui Glitter za samsung galaxy S9, ki je roza barve je namenjen za ženske, ta pa je zasnovan tudi iz dveh delov.

Ovitki za samsung so zares kvalitetni, zato če jih želite kupiti je najbolje da obiščete spletno stran ali pa jih kontaktirate prek e-naslova ali preko telefona. Sledite jim lahko tudi na socialnih omrežjih.