Glavna panoga podjetja Kamm Trade, glejte na www.kammtrade.si, je razrez in previjanje stretch folije ter proizvodnja mini strech rolic, ročne stretch folije in specifične strojne strech folije. Poleg tega pa svojim kupcem ponujajo še široko paleto drugih izdelkov, ki omogočajo boljše, lažje in bolj učinkovito pakiranje. Ti produkti so namreč potrebni v vsakem podjetju, ki se ukvarja s pošiljanjem ali razvažanjem svojega blaga. Folije in ostali pakirni materiali poskrbijo, da blago pride na cilj nepoškodovano, brez sledi transporta in umazanije.

Kamm Trade
Podjetje Kamm Trade pa svoj prodajni in proizvodnji program tudi dopolnjuje glede na potrebe trga, saj so le tako vedno v koraku s časom in ponujajo le najboljše. Njihov cilj je tudi ta, da so njihovi produkti visokokakovostni in s tem primerni za zaščito pri transportu za najrazličnejše stvari. Pri podjetju Kamm Trade boste našli ravno to kar potrebujete, saj so specializirani za področje pakiranja. Med ostali program sodijo tudi mehurčkaste folije, lepilni trakovi, tiskani trakovi ter odvijalci.
Standardne širine folij imajo vedno na zalogi, po željah kupca pa ožje ali krajše. Glavne prednosti mehurčkaste folije so visoka odpornost na obremenitev in visoka fleksibilnost, stroški pakiranja niso visoki, uporaba je enostavna poleg tega pa nudi tudi večkratno uporabo, je univerzalna za pakiranje široke palete izdelkov, ščiti pred umazanijo, praskami in poškodbami, je tudi transparenta kar omogoča vizualni pregled izdelka, primerna pa je tudi za recikliranje.
Za podjetja je še kako pomembno kako se njihovi izdelki trasportirajo in da pridejo varno do cilja, saj je lahko podjetje v izgub v primeru, da pride izdelek na cilj poškodovan. Različne folije so primerne za pakiranje pohištva, porcelana, steklenih izdelkov, elektronskih komponent, rezervnih delov in vseh drugih nestandardnih oblik artiklov. Oglejte si spletno stran podjetja Kamm Trade, kjer boste našli tudi njihovo spletno ponudbo. V primeru kakršnih koli vprašanj so vam vedno na voljo za odgovore. Enostavno pošljite povpraševanje in odgovorili vam bodo v najkrajšem možnem času.