Če želite v svojem domu imeti kakovostne karnise za zavese, potem izberite podjetje Zavese Daša. Oglejte si njihovo ponudbo na spletni strani https://www.zavese-dasa.si/karnise/ in kmalu bodo tudi vaše zavese visele na vrhunskih karnisah. Ko izbirate karnise za zavese, se lahko odločite za aluminijaste ali panelne, na voljo pa so vam tudi karnise za zavese, izdelane po meri. Ne glede na to, za katero opcijo se boste odločili, pa lahko pričakujete kakovost in profesionalen pristop.

Takšne ali drugačne – vse pa vrhunske

karnise za zavese

Tako aluminijaste kot panelne karnise ali pa tiste narejene po meri, bodo vašim zavesam nudile popolno podporo in omogočale, da bodo padale v elegantnih linijah. Katere karnise za zavese izbrati, je delno odvisno od tipa zaves, ki krasijo vaš dom, delno pa seveda od vaših želja in okusa.

Aluminijaste karnise se lahko pohvalijo s svojo lahkotnostjo in drznim dizajnom, ki ga druge karnise ne premorejo. Ponujajo različne možnosti pritrditve, hkrati pa so popolnoma prilagodljive namenu in rabi zaves, ki jih nosijo. Večinoma se uporabljajo za klasične zavese v 1-tirni oziroma 2-tirni izvedbi, primerne pa so tudi za dekorativne zavese. Na voljo so v različnih barvah, debelinah, izbirate pa lahko med različnimi oblikami zaključkov, drsnikov in številu nosilcev. Kakovostne aluminijaste karnise vam bodo služile dolga leta, zato ne skrbite, da bi jih morali kmalu zamenjati.

Panelne karnise pa so veliko bolj primerne za panelne zavese. Sestavljene so iz večih elementov – uteži, aluminijasti tir, transportne plošče in potezne palice. Na voljo so vam panelne karnise iz različnim številom tirov – odločite se lahko za dva ali maksimalno pet tirov. Izbira števila tirov je odvisna od lastnosti oken in vrat. Montira se jih lahko v strop ali steno.

Če ste eden tistih kupcev, ki za svoj dom želijo le najboljše, potem boste izbrali vrhunsko izdelane karnise podjetja Zavese Daša. Njihovi svetovalci vam bodo z veseljem pomagali, vaše zavese pa bodo z novimi karnisami zasijale v vsej svoji glamuroznosti.