Ste bili kdaj na kakšen predavanju in to na predavanju Davida Hriberskega. Kdo je že bil na njegovem predavanju bo sigurno vedel kdo je ta gospod. Za vse, ki pa prvič slišite za ime David Hriberski pa vam ga bom predstavila tukaj. Več na Davidhriberski.com, tukaj boste ogromno si lahko prebrali, zelo koristne informacije se skrivajo na tej strani.

david hriberski

Pa da vam malo predstavim poznanega podjetnika, predavatelja, coach ter avtorja. Ja, to vse je znani David Hriberski, ki se vse bolj omenja v javnosti. Ampak pred vsem tem, preden je postal znan podjetnik in predavatelj je bil navaden srednješolec, če se lahko tako izrazim. Zaključil je leta 2003 srednjo gostinsko šolo, kuhar. Najprej je delal v svojem poklicu, kot kuhar, ampak je ugotovil, da delo ni za njega, pa se je raje zaposlil v proizvodnji. Ker pa je doživel nesrečo, je moral dalj časa biti na bolniški. V tem času je začel razmišljati, da bi rad počel nekaj drugega. Zaposlil se je kot zavarovalniški agent in takrat je tudi spoznal, da hoče vstopit v svet podjetništva. Ni imel nobenega znanja, ampak naprej ga je vodil uspeh in želja.

David Hriberski vam hoče povedat, da se vse da če hočete. Samo željo morate imeti in se vam bo vse uresničilo. Tudi svojo knjigo je napisal z naslovom Tvoja zgodba je večja, kot si misliš. Danes ima tudi svoje podjetje Optimaplus d.o.o in tudi vodstvene skupine v podjetju Etrad3 d.o.o. zelo se mu je spremenilo življenje, saj je tudi v to zelo vlagal, da mu je uspelo vse uresničit. Za svoje delavnice, seminarje, knjige, coachinge je že ogromno investiral in še danes se uči od znanih coachev. Ker znanje moraš vedno obnavljat in izboljševati.

David Hriberski je res nekaj posebnega, lahko si vzamete vzgled po njemu. Iz srednješolca je postal znan podjetnik ter govorec. Tudi vam lahko to uspe, če si le želite v življenju nekaj več. Poiščite ga ko bo imel kakšno predavanje in se tudi vi odločite za spremembe.