Vsak dom potrebuje lepo in kvalitetno kuhinjo v kateri boste lahko pripravljali svoje obroke. Nemške kuhinje Schuller imajo vse kar potrebuje dobra kuhinja za pripravo različnih dobrih jedi. Te kuhinje proizvajajo v Nemčiji pri nas pa jih lahko dobite v salonu kuhinj Varia. Njihove kuhinje izdelajo po vaši želji in potrebi, upoštevajo velikost kuhinje, kaj v njej potrebujete, barvo ki jo želite in še mnoge detajle ki so v kuhinji, seveda pa če se sami ne morete odločiti kakšno kuhinjo želite lahko prosite za nasvet od strokovnjakov.

kuhinje Schuller

Kuhinje Schuller so znane po njihovm načelu “60-30-10” to je načelo ki velja za barve kuhinje. Številke pomenijo odstotke, prvih 60 odstotkov je primarna oziroma glavna barva, ta barva naj bi bila umirjena in največkrat se bolje odnesejo nevtralne barve. Drugih 30 odstotkov je sekundarna oziroma stranska barva, to barvo si izberemo sami, namenjena je kot kontrast ali pa dopolnitev primarne barve (v glavnem je namenjena temu da kuhinja ni povsem pusta). Zadnjih 10 odstotkov je le še dodatek, ta barva je lahko povsem drugačna od prvih dveh namen je da osveži in poživi kuhinjo, te barve naj bi imeli med spodnjimi in zgornjimi elemeniti na stenskih ploščicah ali pa na steklu s fototapeto. Tako so kuhinje Schuller funkcijonalne in lepe hkrati. Ta stil je sicer bolj namenjen modernim kuhinjam ki imajo primarno barvo s sijajem, seveda pa lahko uporabimo to kombinacijo tudi za kuhinje z mat barvo (barva brez sijaja) ki je bolj primirna za družine z otroci, saj se umazanija in prstni odtisi ne vidijo toliko kot z sijaj barvo.

Kuhinje Schuller se podajo h vsakemu stilu stanovanja le najti moramo prave barve ki jih s pomočjo strokovnjaka najdemo zelo hitro. Če se odločate za kuhinjo si poglejte zgornjo povezavo, kjer lahko vidite primere kuhinje Schuller in izveste več o njih.