Izdelava spletne trgovine je danes skoraj že nuja za vsako podjetje. Zavedamo se, da je izdelava spletne trgovine lahko grozljiva misel, še posebej, če niste vešči tehnike, vendar se izdelava spletne trgovine v podjetju Gorec d.o.o. se izplača, ker vam jo naredijo profesionalci tako, da je učinkovita. Za ustanovitev spletne trgovine potrebujete tri stvari: idejo za ime domene, ki bo ime podjetja vaše spletne trgovine. Račun za spletno gostovanje, kjer je vaše spletno mesto v internetu in da podate podatke profesionalcem za izdelavo trgovine.

 izdelava spletne trgovine
Izdelava spletne trgovine poteka tako, da najprej nastavimo platformo vaše spletne trgovine. Največja napaka, ki jo naredi večina laičnih uporabnikov je, da ne izberejo prave platforme za svojo spletno trgovino. Za večino uporabnikov izberemo WordPress zaradi prilagodljivosti, ki jo ponuja. Zahteva sicer nekaj nastavitev, vendar je dolgoročno vredno. WordPress je najbolj priljubljen ustvarjalec spletnih mest, WooCommerce pa največja platforma za e-trgovino na svetu.
Če želite nastaviti svojo e-trgovino, potrebujete ime domene, spletno gostovanje in certifikat SSL. Ime domene je naslov vašega spletnega mesta v internetu. To je tisto, kar bodo uporabniki vnesli v svoje brskalnike, da pridejo do vaše spletne strani. Izdelava spletne trgovine potrebuje tudi to. Spletno gostovanje je mesto, kjer vaše spletno mesto e-trgovine živi v internetu. To je hiša vašega spletnega mesta na internetu. Vsako spletno mesto na internetu potrebuje spletno gostovanje.
Izdelava spletne trgovine je povsem preprosta, če vam jo naredi izkušen profesionalec. Vaše sodelovanje poteka tako, da podate ideje in vaša pričakovanja ter zahteve in podatke, morebiti fotografije, če jih imate, vse ostalo pa naredijo profesionalci zelo hitro in učinkovito. Hkrati vam optimizirajo že samo kodo in potem še besedilo, slike in videe, da boste prvi v iskalnikih v vaši branži ter boste tako zares veliko prodali, zato se splača naročiti spletno stran in trgovino pri podjetju Gorec d.o.o., saj je to podjetje uspešno na trgu že desetletja.